In a similar article earlier, we discussed how to pass the Fiverr Skill Test the very easiest way. So here we will discuss how to easily pass the English Fiverr English Test. You can see the result of the test I have in the picture above. Here the pass mark is 6 points out of 10 points. This means that the answer to at least 24 out of 40 questions must be correct. So, fortunately, I somehow managed to pass. So I will discuss how my results have not been much better. If you avoid these problems you will definitely get better results.

Table of Contents:

  1. Video of English Skill Test on Fiverr.
  2. What is the easy ways to pass the U.S. Englis test?
  3. Which mistakes can be avoided to get good results easily on Fiverr English Test?
  4. Fiverr U.S. english test sample questions and answer.
  5. Conclusion.

1. Video of English Skill Test on Fiverr:

2. What is the easy ways to pass the Fiverr English Test?

Those whose main language is English can avoid the subject. It is common to see that for those whose main language is not English, almost everyone has the skills to continue working with the client. Because before coming to work in an international marketplace like Fiverr, everyone acquires a fair level of English language. He who does not do this will fail in the first stage.

But the Fiverr English Skill Test is mainly based on grammar. This is the only reason why the issue is obstructed. No worries! We will do this easily with a few simple steps. Let’s take a look-

  • Use your android smartphone. Install Brainly app from google play store. Your half work is already done!
  • If you don’t know the answer, search the Brainley app. You will find most of the answers here.
  • Keep another computer within your reach and have a few blogs in it so that there are some more questions related to this. Because you can’t close your recent tab in which you are continuing the exam. You can search any question by (Ctrl+F).
  • Of course, keep open a blank tab on the second computer.
  • If you look at other blogs and practice, you are more likely to get the best results. Because many questions are common.

3. Which mistakes can be avoided to get good results easily?

Here I am sharing the experiences of a few people in my community. Everyone thought they could easily pass the English exam. This is why they did not practice it but practiced the SEO skill test more. Excessive self-confidence is not good enough. But the test showed that there was very little difference between the four answers. This causes confusion. For this, if you practice a little beforehand, the matter can be answered very easily.

4. Fiverr U.S. English test some sample questions and answers:

SET-01

1) Fill in the blank with the correct word or phrase.

There is no point ———- the truth.

Ans: In denying.

2) Fill in the blank with the correct word or phrase.

The recent cold weather is the ——— reason for the decline in occupancy.

Ans: primary.

3) Fill in the blank with the correct word or phrase.

I’ve never seen specifications as details as———–.

Ans: These

4) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Do you know ——– gone?

Ans: Where Tom has.

5) Fill in the blank with the correct word or phrase.

By 2021, Marcia ————- has second degree.

Ans: will finish

6) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Mr. Weaver was accused ———– falsifying records.

Ans: of.

7) Fill in the blank with the correct word or phrase.

The electric car doesn’t have a reverse gear———–?

Ans: does it.

8) Fill in the blank with the correct word or phrase.

How many documents ———— yesterday?

Ans: did you have to sign.

9) Fill in the blank with the correct word or phrase.

I will attend the meeting ———— Mr. Williams.

Ans: In place of.

10) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Dad won’t remember to bring the Gifts unless ————– him.

Ans: you ask.

11) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Its cost’s $125 to ————– your membership to the gym every year.

Ans: renew.

12) Fill in the blank with the correct word or phrase.

If Brandon finished his work by 5:00, he ———- as at the Rosewood café.

Ans: will meet.

13) Fill in the blank with the correct word or phrase.

————- the name of your new boss?

Ans: What’s

14) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Should we use —————- presentation for the meeting?

Ans: Katie’s

15) Fill in the blank with the correct word or phrase.

You can’t use your cell phone once you’re ———– the plane.

Ans: aboard

16) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Our marketing strategy is based on ———— experience.

Ans: Both data and.

17) Fill in the blank with the correct word or phrase.

———– our supplier’s shipment was late, I managed to get most of the order readily.

Ans: Al though.

18) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Bradly will need help ——- the first semester.

Ans: throughout.

19) Fill in the blank with the correct word or phrase.

So far this week. I ——– three seminars about the future of aviation.

Ans: have attended

20) Fill in the blank with the correct word or phrase.

You have to take ——- of your medicine to feel better.

Ans: each.

21) Fill in the blank with the correct word?

This basketball needs more air because it’s not ———– enough.

Ans: bouncy

22) Fill in the blank with the correct word or phrase.

If we would have left earlier, we ———– on time.

Ans: Would have arrived.

23) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Hassan got ———— the bus and walked three blocks to her cousin’s house.

Ans: away

24) Fill in the blank with the correct word.

The steel ————— from our plant in Germany increased by 17%  last year.

Ans: Output.

25) Fill in the blank with the correct word or phrase.

The amount of ——— housing in the Southern part of the city has increased in the cost five years.

Ans: affordable.

26) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Does he like to ————– music in his spare time?

Ans: compose.

27) Fill in the blank with the correct word or phrase.

For stronger bones, your son should drink milk.

Ans: a lot of

28) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Many of the employees complained ———— the management over low pay.

Ans: to

29) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Right at this moment, Leon ———- the delivery truck to the storage facility.

Ans: is driving.

30) Fill in the blank with the correct word or phrase.

OLP airlines looking for ——— with ———– in international flight.

Ans: Pilots, experience.

31) Fill in the blank with the correct word or phrase.

Figure it out amongst—————-.

Ans: yourselves.

32) Fill in the blank with the correct word or phrase.

I have nothing —————- to say.

Ans: Further

33) Fill in the blank with the correct word or phrase.

There was an unexpected guest at the conference ——– and extra chair was brought in.

Ans: so.

34) Fill in the blank with the correct word or phrase.

———— should we go when the assembly is over?

Ans: Where.

35) Fill in the blank with the correct word or phrase.

I yearn ———— a vacation after this difficult semester

Ans: to take.

36) Fill in the blank with the correct word or phrase.

I don’t know where, left ———- keys.

Ans: my

37) Fill in the blank with the correct word or phrase.

When Dyian was young, he dreamed ————— becoming a firefighter.

Ans: of

38) Which of the following sentence is punctuated correctly?

  1. I returned the sweater, with the blank sequins, yesterday.
  2. I returned, the sweater, with the black sequins, yesterday.
  3. I returned the sweater with the black sequins yesterday.(Ans)
  4. I returned the sweater with the black sequins, yesterday.

39) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      Peter saw Rebecca crossing the street when he was stopped ————- the traffic light.

      Ans: at

      40) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      ———— we need to do is examine why our business has slowed down.

      Ans: what

      SET-02

      41) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      Both France and Germany ————- Fought wars in the twentieth century.

      Ans: have.

      42) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      We need to close the windows ———– it rains.

      Ans: before

      43) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      One of the main symptoms of the virus is ————-

      Ans: nausea

      44) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      Annie opened the umbrella, ————— the children Huddie close to her to keep dry.

      Ans: and

      45) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      The lifetime warranty only————- to tools that have not been refinished.

      Ans: applies.

      46) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      ————— would you like to eat for dinner tonight?

      Ans: what

      47) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      The jam is on————- of the fridge.

      Ans: the top shelf.

      48) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      She is a very famous opera singer.

      Ans: a

      49) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      The vice president ——————– a meeting of the senior officers to discuss next year’s budget.

      Ans: called.

      50) Fill in the blank with the correct word or phrase.

      She stepped ———– and help up her hand.

      Ans: forward.

      51) Identify the correctly spelled word.

      1. Acnowledge
      2. Acknowledge
      3. Aknowledge
      4. Acknowledg

          52) Fill in the blank with the correct word or phrase.

          ————- Valerie ————Janet love chocolate ice cream.

          Ans: Both, and

          53) Fill in the blank with the correct word or phrase.

          You don’t happen to have a pen, ———–?

          Ans: Why

          54) Fill in the blank with the correct word or phrase.

          Responses to our new package design have been ———– positive.

          Ans: Overwhelmingly.

          55) Fill in the blank with the correct word or phrase.

          Next Friday, the restaurant ————- at 4 P.M for dinner.

          Ans: will open

          56) Which sentence is correct?

          1. The town I grew up in is called Columbia, in Maryland.
          2. The town I grew up in is called Columbia, In Maryland.
          3. The town I grew up in is called Columbia, in Maryland.
          4. The town I grew up in is called Columbia.

          57) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                They ————- just as long to cook dinner as I do.

                Ans: take.

                58) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                Bruce studied hard ———- he thought the exam was easy.

                Ans: So

                59) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                The manufacturing operation ————— smoothly which Ms.  Kurtz was on vacation.

                Ans: ran.

                60) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                We should have our study group at ————— house.

                Ans: your

                61) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                Yoko doesn’t like to spend money ———— Jewelry or cars.

                Ans: on

                62) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                The condition of the merchandise waw unacceptable, so I demanded that key——–

                Ans: back

                63) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                Leila and Rico moved to Spain, ———- they started a consulting business.

                Ans: where

                64) Which of the following sentences is punctuated correctly?

                1. After graduate, I’ll move back to Nebraska.
                2. After I graduate I’ll move back to Nebraska.
                3. After, I graduate I’ll move back to Nebraska.
                4. After I graduate I’ll move back to Nebraska.

                     

                    65) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                    I found it in the suit case —————– my mother packed.

                    Ans: that

                    66) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                    The goal for the next three years ————– to increase sales by 10%.

                    Ans: have

                    67) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                    How will the new policy ————- current customers?

                    Ans: affect

                    68) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                    She stepped ———– and help up her hand.

                    Ans: forward.

                    69) Which sentence is correctly punctuated?

                    1. “Why is the sky blue?” asked the little girl
                    2. “Why is the sky blue,” asked the little girl.
                    3. “Why is the sky blue?, “asked the little girl.
                    4. “Why is the sky blue? “asked the little girl.

                        70) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                        We can never change the ———–

                        Ans: Past

                        71) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                        I’m happy to announce that Ms. Williamson ———- the position.

                        Ans: has accepted.

                        72) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                        Matthias has to work early tomorrow but he is happy ———- tonight.

                        Ans: to going out.

                        73) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                        I’d like to accept this award ——– vanessa, who couldn’t be here tonight.

                        Ans: on behalf of.

                        74) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                        You will get dissent ——— you finish your broccoli.

                        Ans: only if.

                        75) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                        This book is a first ———–

                        Ans: edition.

                        76) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                        The addition of a new rail line has made the northern part of the city much more———–.

                        Ans: accessible.

                        77) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                        ———- that house have a finished basement?

                        Ans: Does

                        78) Identify the correctly spelled word.

                        1. Controversy
                        2. Controvasy
                        3. Contreversy
                        4. contraversy

                            79) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            I only like three types of seafood ——–shrimp, lobster, and crab.

                            Ans: No punctuation.

                            80) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            If you are in town next week, we should have ———together.

                            Ans: dinner.

                            81) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            You will have stay the night, ———– you will get stuck in the snow.

                            Ans: or.

                            82) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            How will the weather ————- the construction project?

                            Ans: affect.

                            83) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            I’d like to order toast——– hush brown.

                            Ans: instead of.

                            84) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            You should first cut the bread, ———- butter it.

                            Ans: and.

                            85) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            You can’t get published unless———- write.

                            And: you.

                            86) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            He asked me to leave, ——- he was very tired.

                            Ans: for

                            87) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            The boy was thin, ————he was also tall.

                            Ans: but

                            88) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            No one is allowed in the building ———– they show their ID badge.

                            Ans: Unless.

                            89) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            Dad won’t remember to bring the gifts unless ———— him.

                            Ans: you ask.

                            90) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            Either we will win———– we’ll go home in disgrace.

                            Ans: or

                            91) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                             

                            Pamela has three computers, all of———– are very old.

                            Ans: Which.

                            92) Fill in the blank with the correct word.

                            This is the manager with ——-I will be working.

                            Ans: When

                            93) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            My mother lives just ———— the corner from me.

                            Ans: around.

                            94) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            After dinner, no one ————- to load the dish washer.

                            Ans: Wanted

                            95) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            The hospital needs more ———- with ————— in neurology.

                            Ans:  doctors, experience

                            96) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            I would be the happiest person alive if I ———– the lottery.

                            Ans: had won.

                            97) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            Make sure you learn every client’s name————– you can introduce them to each other.

                            Ans: so that.

                            98) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            A bit sugar would have made the sauce taste nicer————.

                            Ans: less

                            99) Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            She won the competition because she skated so ————.

                            Ans:  Gracefully

                            100)  Fill in the blank with the correct word or phrase.

                            Carla needs more————— before she takes ———- exam.

                            Ans: sleep, the

                            5. Conclusion:

                            We hope you will pass your Fiverr English Test with minimum preparation if you follow the above steps that we provide. Questions and answers sometimes may have writing issues. And very few may have not accurate. But we hope the maximum of the answer is correct. If you justify it again and research the questions of “Fiverr English Test” it will help to gather knowledge for you.

                            Share this post via: